Snijd de courgettes in plakjes van circa 1 centimeter. Pel en halveer de knoflook. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de courgettes en de helft van de knoflook om en om goudbruin. Schep de courgettes uit de pan en leg ze in een schaal. Kook de pasta al dente in water met zout en giet de pasta af. Pluk en hak de peterselie fijn. Halveer de tomaatjes. Pers de rest van de knoflook, verhit olie in een pan en fruit de knoflook. Voeg de courgetteplakjes toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg de tomaatjes en de gehakte peterselie toe en roer door elkaar. Roer de pasta door de groente.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
casarecce con zucchine fritte
30 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties