Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil en rasp de wortel. Hak de walnoten grof en smelt de kokosolie. Meng de havermout met de eieren, wortel, walnoten, kokosolie, quinoa, kokos, rozijnen, maple syrup, kaneel en het zout en roer het geheel goed door elkaar. Bekleed de bodem van een ovenschaal met bakpapier en laat het ook over twee zijkanten hangen. Verdeel het mengsel over de ovenschaal, druk heel goed aan en bak 35-40 minuten in de oven. Haal de carrot cake uit de ovenschaal en laat helemaal afkoelen. Snijd de carrot cake in repen. Hak de chocolade fijn. Verwarm voor de topping de slagroom en de Griekse yoghurt en laat de chocolade erin smelten. Laat de topping iets kouder worden en bestrijk de carrot cake bars ermee. Laat de topping uitharden tot het niet meer plakkerig is.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil en rasp de wortel. Hak de walnoten grof en smelt de kokosolie. Meng de havermout met de eieren, wortel, walnoten, kokosolie, quinoa, kokos, rozijnen, maple syrup, kaneel en het zout en roer het geheel goed door elkaar.
0 reacties