De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Cajun corndogs

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Cajun corndogs

Bereidingswijze

Bereiding
Steek de lollystokjes of spiesen in de lengte in de Frankfurters. Wentel de worstjes door de bloem.

Meng in een kom maïsmeel, bloem, cajunkruiden, bakpoeder, eieren en karnemelk met elkaar. Verhit olie tot circa 180 ºC. Doop de Frankfurters in het beslag zodat er een gelijkmatige laag aan zit. Frituur ze in circa 4 minuten goudbruin. Laat de corndogs uitlekken op keukenpapier en serveer met mosterd en ketchup.

Tip:
Houd de Frankfurters bij het frituren in eerste instantie vast aan het stokje. Laat ze los zodra het beslag een beetje gebakken is en bak ze goudbruin.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.