De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bramencrumble

35 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bramencrumble

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 °C. Schil de appels en snijd ze in dunne plakjes en daarna reepjes. Meng de appel met bramen, suiker en rasp de sinaasappel er boven. Verdeel het fruitmengsel over schaaltjes. Snijd de boter in kleine blokjes en meng het met koude handen door de bloem tot er kruimels ontstaan. Roer de suiker en havermout door de kruimels en verdeel het over de schaaltjes. Bak de crumble in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.