Braciole di Maiale con crema di zucca e taleggio + radicchio alla griglia

1
Gemiddeld
Braciole di Maiale con crema di zucca e taleggio + radicchio alla griglia

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Braciole di Maiale con crema di zucca e taleggio (varkensvlees met pompoensaus)
Pluk en hak de kruiden zo fijn mogelijk, meng met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Marineer het vlees 3 minuten in de kruidenolie. Verwarm een koekenpan en bak het vlees 5 minuten om en om. Haal het vlees uit de pan en laat rusten. Breng de soep in de pan van het vlees aan de kook. Voeg de sojasaus toe en leg het vlees terug in de pan. Snijd plakken van de taleggio en leg op het vlees. Laat de kaas, met deksel op de pan, in 4 minuten smelten.
Hak de basilicum fijn en strooi over het vlees. Breng op smaak met peper.

Radicchio alla griglia (gegrilde radicchio)
Verwarm de grillpan voor. Snijd de radicchio in vieren. Smeer de radicchio in met een klein beetje olie en gril om en om bruin. Leg de radicchio ‘s in een ovenschaal en schenk de olie en de balsamicoazijn eroverheen. Pel en snipper de ui en strooi over de radicchio. Gaar de radicchio 6 minuten in de oven.

Ingredienten

4
Personen

Braciole di Maiale con crema di zucca e taleggio

  • 1 takje salie
  • 1 takje marjoraan
  • 1 takje tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 takje peterselie
  • 4 el olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper
  • 4 halskarbonades a 150 g
  • 250 ml pompoensoep
  • 1 tl sojasaus
  • 200 g taleggio (kaas)
  • 1 takje basilicum

Radicchio

  • 4 stuks radicchio
  • 100 ml balsamicoazijn
  • 100 ml olijfolie
  • 1 rode ui

Extra nodig

  • ovenschaal
  • grillpan
Braciole di Maiale con crema di zucca e taleggio + radicchio alla griglia
Geef je waardering
1