Braciole di Maiale con crema di zucca e taleggio (varkensvlees met pompoensaus)
Pluk en hak de kruiden zo fijn mogelijk, meng met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Marineer het vlees 3 minuten in de kruidenolie. Verwarm een koekenpan en bak het vlees 5 minuten om en om. Haal het vlees uit de pan en laat rusten. Breng de soep in de pan van het vlees aan de kook. Voeg de sojasaus toe en leg het vlees terug in de pan. Snijd plakken van de taleggio en leg op het vlees. Laat de kaas, met deksel op de pan, in 4 minuten smelten.
Hak de basilicum fijn en strooi over het vlees. Breng op smaak met peper.
Radicchio alla griglia (gegrilde radicchio)
Verwarm de grillpan voor. Snijd de radicchio in vieren. Smeer de radicchio in met een klein beetje olie en gril om en om bruin. Leg de radicchio ‘s in een ovenschaal en schenk de olie en de balsamicoazijn eroverheen. Pel en snipper de ui en strooi over de radicchio. Gaar de radicchio 6 minuten in de oven.
30 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties