Dompel de tomaten circa 10 seconden in kokend water en spoel ze koud. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de venkel in blokjes. Schil de aardappels en snijd de ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de venkel, tomaten, aardappels, saffraan en sinaasappelrasp toe. Blus af met de bouillon en kook tot de aardappels gaar zijn. Voeg de zeevruchten toe en breng de soep opnieuw aan de kook. Hak de peterselie fijn. Verdeel de soep over borden en garneer met de peterselie.
Dompel de tomaten circa 10 seconden in kokend water en spoel ze koud. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de venkel in blokjes. Schil de aardappels en snijd de ze in blokjes.
0 reacties