De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bouillabaisse

Dompel de tomaten circa 10 seconden in kokend water en spoel ze koud. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de venkel in blokjes. Schil de aardappels en snijd de ze in blokjes.

25 min kooktijd
Bouillabaisse

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Dompel de tomaten circa 10 seconden in kokend water en spoel ze koud. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in stukjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de venkel in blokjes. Schil de aardappels en snijd de ze in blokjes. Verhit olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de venkel, tomaten, aardappels, saffraan en sinaasappelrasp toe. Blus af met de bouillon en kook tot de aardappels gaar zijn. Voeg de zeevruchten toe en breng de soep opnieuw aan de kook. Hak de peterselie fijn. Verdeel de soep over borden en garneer met de peterselie.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker