Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 ºC.
 
Friet uit de oven
- Was en snijd de aardappels in frietjes.
 - Meng in een ovenschaal de frietjes met een ruime scheut olie en zout.
 - Bak de frietjes in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar.
 
Bosburger
- Snijd de champignons fijn.
 - Verhit een scheutje olie in een pan en bak de champignons circa 5 minuten.
 - Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook toe en bak circa 1 minuut mee.
 - Laat de champignons uitlekken in een zeef.
 - Meng in een hoge kom de champignons met de kaas en het ei. Pureer grof met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
 - Roer de bloem erdoor en laat in de koelkast minstens 15 minuten opstijven.
 - Maak er met bebloemde handen 4 burgers van.
 - Strooi om te paneren bloem op een bord. Verkruimel de cornflakes grof in een bord. kluts de eieren in een diep bord.
 - Wentel de burgers door de bloem, vervolgens door het ei en als laatst door de cornflakes.
 - Verhit een ruime scheut olie in een pan en bak de burgers, op laag vuur, in circa 6 minuten om en om goudbruin en gaar.
 
Salade
- Snijd de tomaten in plakken. Pel en snijd de ui in halve ringen.
 - Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en pluk de kropsla. Meng in een kom de rucola en de kropsla met een scheutje olijfolie, zout en peper.
 - Beleg de broodjes met sla, de burgers, tomaat en ui.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
0 reacties