Rijst en groente
- Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en kook de sperziebonen circa 6 minuten.
- Voeg de taugé toe en kook nog 1 minuut. Giet de groente af en roer er een klontje boter door.
Pindasaus
- Verhit een scheutje olie in een steelpan. Voeg de pindakaas en ketjap toe en roer tot een gladde massa. Voeg het water toe, roer goed door en laat het geheel circa 8 minuten op laag vuur pruttelen.
Omelet
- Breek de eieren in een kom, roer de melk erdoor en breng op smaak met een beetje zout en peper.
- Verhit een scheutje olie in een pan en schenk de helft van het eimengsel erbij. Bak de omelet in circa 4 minuten aan beide kanten goudbruin. Houd de omelet warm op een bord met aluminiumfolie. Herhaal dit met de andere helft van het eimengsel.
- Snijd met een mesje vormpjes uit de omelet.
Serveren
- Verdeel de rijst en de groente over de borden. Snijd de bosuitjes en verdeel samen met de pindasaus en de omeletvormpjes over de borden.
0 reacties