Bonensalade

0
Gemiddeld

Bereidingswijze

45 minuten totale tijd

Leg de peulen op de bbq en pof de peulen om en om circa 5 minuten. Pluk de roodlof. Giet de cannellinibonen af. Pluk en snijd de munt fijn. Snijd de rode peper in dunne ringen. Pel en hak de knoflook. Verbrokkel de feta. Meng de knoflook met de munt, feta, doperwten, cannellinibonen, roodlof, peper, rasp en sap van de citroen en de olijfolie.

Ingredienten

4
Personen

Bonensalade

  • 250 g doperwten in peul
  • 2 stronken roodlof
  • 1 blik cannellinibonen
  • 0.5 bos munt
  • 1 rode peper
  • 2 teentjes knoflook
  • 300 g feta
  • 1 citroen
  • 30 ml olijfolie

Extra nodig

  • BBQ
  • rasp
Geef je waardering
0