Bokkenpootjestaart
-
Bekleed de springvorm met bakpapier.
-
Snijd 300 gram van de bokkenpootjes in stukjes. Snijd de overige 100 gram over de lengte door de helft. Snijd de boerencake in plakken.
-
Bekleed de bodem van de springvorm met de plakken kant-en-klare boerencake. Druk de plakken cake goed aan zodat het één geheel vormt.
-
Plaatst de gehalveerde bokkenpootjes tegen de rand. Druk er eventueel voorzichtig wat cake tegenaan zodat ze blijven staan.
-
Klop de slagroom samen met de vanillesuiker en Klop-Fix in een kom tot een stevig slagroommengsel. Verdeel de helft van dit mengsel vervolgens over de cakebodem en strijk glad met een spatel.
-
Giet ene laagje advocaat over de slagroom en bedek dit met 100 gram van de in stukken gesneden bokkenpootjes. Verdeel hierover de rest van de slagroom en de overige 100 gram bokkenpoot-stukjes. Eindig met een laag advocaat en het restant aan stukken bokkenpoot.
-
Laat de bokkenpootjestaart minstens 2 uur opstijven in de koelkast.
0 reacties