De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

boerderijstamppot met kruidenomelet

30 MIN
Boerderijstamppot met kruidenomelet

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Stamppot

  • Schil en snijd de aardappels in gelijke stukjes en kook de aardappels in een pan met water en zout.
  • Schil en snijd de wortels in blokjes en de prei in stukjes en voeg ze toe aan de pan met aardappels.
  • Maak de spruitjes schoon, halveer ze en voeg ze toe aan de pan en kook nog circa 5 minuten door en giet de stamppot af.
  • Verwarm een derde van de melk.
  • Pureer de aardappels met de pureestamper, voeg de melk toe en meng goed door elkaar.
  • Roer de mosterd en de zilveruitjes erdoor.

Omelet

  • Pluk en hak de blaadjes van de selderij. Snijd de bieslook fijn.
  • Kluts de eieren los met de resterende melk en de kruiden en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Verhit een scheut olie in een pan en schep er een lepel eimengsel in.
  • Bak de omelet met deksel in de pan in circa 3 minuten gaar. 

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker