- Overgiet de saucijsjes met kokend water en laat ze circa 5 minuten wellen.
- Schil en snijd de aardappels in stukjes.
- Pel en snipper de ui.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de aardappels, currypasta en kokosmelk toe. Laat met deksel op de pan circa 10 minuten op laag vuur koken.
- Giet de saucijsjes af en dep ze goed droog met keukenpapier.
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de saucijsjes in circa 10 minuten goudbruin en gaar. Snijd de saucijsjes in plakjes.
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Snijd de bloemkool en broccoli in roosjes en kook ze in circa 2 minuten in de pan met water.
- Schil en snijd de stelen van de broccoli in stukjes, voeg toe en kook in circa 3 minuten gaar. Giet de bloemkool en broccoli af en laat goed uitlekken. Roer de bloemkool, broccoli en de saucijsjes door de aardappel en warm kort door.
- Snijd de rode peper in ringetjes.
- Pluk en hak de koriander fijn.
Serveren
- Verdeel de curry over borden en bestrooi met rode peper en koriander.
0 reacties