- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Pasta
- Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Groente
- Breng een pan met water en zout aan de kook.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes.
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
- Kook de bloemkool en broccoli in circa 5 minuten beetgaar en giet af.
- Snijd de radijsjes door vieren.
- Snijd de olijven in ringetjes.
- Pluk en snijd de blaadjes fijn.
- Vet de ovenschaal in met olie.
- Meng in de ovenschaal de pasta, bloemkool, broccoli, radijsjes, olijven, basilicum en een scheutje olie. Breng op smaak met zout en peper.
- Verbrokkel de geitenkaas boven de ovenschaal.
- Bak de ovenschotel circa 6 minuten in de oven tot de geitenkaas gesmolten is.
Vlees
- Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit een scheut olie in een pan en bak het vlees om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar.
0 reacties