Bloemkool broccoli pasta met filetlapje

1
Makkelijk

Bereidingswijze

25 minuten totale tijd
  • Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Pasta

  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Groente

  • Breng een pan met water en zout aan de kook.
  • Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  • Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
  • Kook de bloemkool en broccoli in circa 5 minuten beetgaar en giet af.
  • Snijd de radijsjes door vieren.
  • Snijd de olijven in ringetjes.
  • Pluk en snijd de blaadjes fijn.
  • Vet de ovenschaal in met olie.
  • Meng in de ovenschaal de pasta, bloemkool, broccoli, radijsjes, olijven, basilicum en een scheutje olie. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verbrokkel de geitenkaas boven de ovenschaal.
  • Bak de ovenschotel circa 6 minuten in de oven tot de geitenkaas gesmolten is.

Vlees

  • Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit een scheut olie in een pan en bak het vlees om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar.

Ingredienten

4
Personen

Bloemkool-broccoli pasta met fletlapje

  • 200 g volkoren macaroni
  • 1 broccoli
  • 1 bloemkool
  • 1 bosje radijsjes
  • 50 g zwarte olijven
  • 5 takjes basilicum
  • olijfolie
  • 125 g zachte geitenkaas
  • 4 varkensfiletlapjes à 100 g
  • pijnboompitten
  • zout
  • versgemalen peper

Extra nodig:

  • ovenschaal
Geef je waardering
1