De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bloemkool broccoli pasta met filetlapje

Een heerlijk pasta-ovengerecht met bloemkool, broccoli en geitenkaas geserveerd met een filetlapje.

25 min kooktijd
Bloemkool broccoli pasta met filetlapje

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 ºC.

Pasta

  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Groente

  • Breng een pan met water en zout aan de kook.
  • Snijd de broccoli in kleine roosjes.
  • Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
  • Kook de bloemkool en broccoli in circa 5 minuten beetgaar en giet af.
  • Snijd de radijsjes door vieren.
  • Snijd de olijven in ringetjes.
  • Pluk en snijd de blaadjes fijn.
  • Vet de ovenschaal in met olie.
  • Meng in de ovenschaal de pasta, bloemkool, broccoli, radijsjes, olijven, basilicum en een scheutje olie. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verbrokkel de geitenkaas boven de ovenschaal.
  • Bak de ovenschotel circa 6 minuten in de oven tot de geitenkaas gesmolten is.

Vlees

  • Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit een scheut olie in een pan en bak het vlees om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker