De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bladerdeegbroodjes

Verwarm de oven voor op 200 °C. Pluk en hak de koriander. Schil de wortel en snijd hem in dunne reepjes. Meng het gehakt met de koriander, wortel, taugé, 1 ei en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het gehakt in de vorm van worstjes over de plakjes bladerdeeg maar houd de randen vrij. Rol het bladerdeeg op. Klop het ei los en smeer de randen in. Vouw het bladerdeeg dicht. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat, smeer ze in met ei en strooi de sesamzaadjes erover.Bak de broodjes in circa 30 minuten goudbruin en gaar.

40 min kooktijd
Bladerdeegbroodjes

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Pluk en hak de koriander. Schil de wortel en snijd hem in dunne reepjes. Meng het gehakt met de koriander, wortel, taugé, 1 ei en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het gehakt in de vorm van worstjes over de plakjes bladerdeeg maar houd de randen vrij. Rol het bladerdeeg op. Klop het ei los en smeer de randen in. Vouw het bladerdeeg dicht. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat, smeer ze in met ei en strooi de sesamzaadjes erover.Bak de broodjes in circa 30 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker