Verwarm de oven voor op 200 °C. Pluk en hak de koriander. Schil de wortel en snijd hem in dunne reepjes. Meng het gehakt met de koriander, wortel, taugé, 1 ei en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het gehakt in de vorm van worstjes over de plakjes bladerdeeg maar houd de randen vrij. Rol het bladerdeeg op. Klop het ei los en smeer de randen in. Vouw het bladerdeeg dicht. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat, smeer ze in met ei en strooi de sesamzaadjes erover.Bak de broodjes in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Pluk en hak de koriander. Schil de wortel en snijd hem in dunne reepjes. Meng het gehakt met de koriander, wortel, taugé, 1 ei en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het gehakt in de vorm van worstjes over de plakjes bladerdeeg maar houd de randen vrij. Rol het bladerdeeg op. Klop het ei los en smeer de randen in. Vouw het bladerdeeg dicht. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat, smeer ze in met ei en strooi de sesamzaadjes erover.Bak de broodjes in circa 30 minuten goudbruin en gaar.
0 reacties