De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bierbrood

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bierbrood

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Smelt de boter. Meng bloem, bakpoeder, suiker en zout met elkaar en meng beetje bij beetje het bier erdoor tot het een kleverig zwaar beslag wordt. Hak de peterselie en meng samen met de zilveruitjes door het beslag. Vet een cakeblik in en bekleed met bakpapier. Giet de helft van de gesmolten boter op de bodem, verdeel daar het deeg over en schenk de rest van de boter op het deeg. Bak het brood in circa 1 uur goudbruin en gaar.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.