Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen.
Pasta met groente
- Kook de pappardelle gaar volgens de bereidingswijze van de verpakking.
- Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Pel en snijd de knoflook in plakjes.
- Snijd de kastanjechampignons in vieren.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten.
- Voeg de paprika en de paddenstoelen toe en bak circa 5 minuten.
- Voeg de spinazie toe en laat in circa 2 minuten slinken.
- Roer de pappardelle en kappertjes door de groente en breng op smaak met een beetje zout en peper.
Gepofte cherrytomaten
- Leg de cherrytomaten in een met olie ingevette ovenschaal.Zet de ovenschaal in de oven en laat de cherrytomaten circa 12 minuten poffen.
Biefstukken
- Bestrooi de biefstukken met een beetje zout en peper.
- Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Schenk een beetje olie in de pan en bak de biefstukken circa 3 minuten op één kant. Zet het vuur wat lager, draai de biefstukken om en bak nog circa 3 minuten. Voeg de boter toe en roer de biefstuk door de smeltende boter. Haal de biefstukken uit de pan, leg op een bord en dek af met aluminiumfolie.
Gorgonzolasaus
- Breng de room met het water aan de kook. Verbrokkel de gorgonzola, zonder de korst, boven de pan en roer de saus door met een garde. Laat circa 6 minuten koken tot de gorgonzola is opgelost in de room.
Meld je aan en praat mee