Verwarm de oven voor op 175 ºC. Snijd het vanillstokje in de lengte open en schraap het merg eruit. Klop het merg, de boter en suiker luchtig. Voeg de eieren één voor één toe. Spatel het zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout erdoor. Prak de bananen en spatel ze met de noten door het beslag. Verdeel het beslag over cakevormpjes en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
bianca's bananenbrood
Verwarm de oven voor op 175 ºC. Snijd het vanillstokje in de lengte open en schraap het merg eruit. Klop het merg, de boter en suiker luchtig. Voeg de eieren één voor één toe. Spatel het zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout erdoor. Prak de bananen en spatel ze met de noten door het beslag. Verdeel het beslag over cakevormpjes en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
0 reacties