De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bianca's Bananenbrood

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Snijd het vanillstokje in de lengte open en schraap het merg eruit. Klop het merg, de boter en suiker luchtig. Voeg de eieren één voor één toe. Spatel het zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout erdoor. Prak de bananen en spatel ze met de noten door het beslag. Verdeel het beslag over cakevormpjes en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bananenbrood

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Snijd het vanillstokje in de lengte open en schraap het merg eruit. Klop het merg, de boter en suiker luchtig. Voeg de eieren één voor één toe. Spatel het zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout erdoor. Prak de bananen en spatel ze met de noten door het beslag. Verdeel het beslag over cakevormpjes en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.