De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bianca's bananenbrood

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Snijd het vanillstokje in de lengte open en schraap het merg eruit. Klop het merg, de boter en suiker luchtig. Voeg de eieren één voor één toe. Spatel het zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout erdoor. Prak de bananen en spatel ze met de noten door het beslag. Verdeel het beslag over cakevormpjes en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

30 min (voor)bereidingstijd
Bananenbrood

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 ºC. Snijd het vanillstokje in de lengte open en schraap het merg eruit. Klop het merg, de boter en suiker luchtig. Voeg de eieren één voor één toe. Spatel het zelfrijzend bakmeel, bakpoeder en een snufje zout erdoor. Prak de bananen en spatel ze met de noten door het beslag. Verdeel het beslag over cakevormpjes en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker