Bereiding
Was en halveer de krieltjes. Schil de wortelen en snij in stukken. Pel en snipper de rode ui. Kneus de stengel citroengras.
Verhit een hapjespan met olie en fruit de ui. Voeg de wortelen, het citroengras en de krieltjes toe en bak kort mee. Blus af met een deel runderbouillon totdat alles net onder staat en kook de groente gaar. Giet af en vang het vocht op.
Snij de selderij in boogjes. Bak de biefstukken medium rare in de koekenpan met een scheut olie. Snij de biefstuk in reepjes. Verwarm de hapjespan met olie en bak hierin de selderij met de currypasta. Blus af met kokosmelk. Voeg de krieltjes met de wortel aan de biefstuk toe en schep om. Voeg eventueel nog wat van de opgevangen bouillon toe om de saus te verdunnen.
Pluk de blaadjes van de koriander.
Serveren
Serveer de beefcurry met verse koriander.
0 reacties