Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in dunne plakken. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook en paprikapoeder circa 2 minuten. Voeg de champignons en paprika’s toe en bak circa 3 minuten. Schil en snijd de aardappels in gelijke kleine blokjes. Halveer de tomaten in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in gelijke stukjes. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 1 minuten mee. Schenk de rode wijn en de room in de pan en voeg de tomaten en aardappels toe. Laat het geheel met de deksel op de pan circa 12 minuten garen op middelhoog vuur. Snijd de biefstuk in reepjes en bestrooi de biefstuk met een beetje zout en peper. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de biefstukreepjes in circa 5 minuten om en om bruin. Snijd de augurken in blokjes. Roer de augurken, kappertjes en de biefstukreepjes door het groentemengsel en breng het op smaak met een beetje zout en peper. Snijd de bieslook fijn en strooi over het gerecht.
Laat je verrassen door deze heerlijke beef Stroganoff met pruim trostomaten van Rudolph. Het staat is een handomdraai op tafel!
0 reacties