Avocadosmoothie
Wel de amandelen minstens 1 uur in ruim water. Halveer de citroen en knijp het sap uit. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en pureer met een staafmixer het vruchtvlees met een beetje citroensap smeuïg. Voeg naar smaak suiker toe. Roer de ricotta los met de yoghurt. Laat de amandelen uitlekken. Serveer de avocadosmoothie in glazen. Vul de glazen om en om met avocado, ricotta mengsel, amandelen, honing en eindig met honing en amandelen.
Citroenlimonade
Pluk en snijd de muntblaadjes fijn. Schil en rasp de gember fijn. Rasp de gele schil van een citroen. Halveer en pers de overige citroenen uit in een kan en bewaar de uitgeknepen citroenen. Vijzel de munt met de gember, citroenrasp en de uitgeknepen citroenen zo fijn mogelijk. Voeg toe aan het citroensap, voeg suiker naar smaak toe en leng aan met koud bruiswater. Laat de limonade even trekken. Serveer de citroenlimonade in een mooie kan en voeg eventueel ijsblokjes of crushed ijs toe.
Laat je verrassen door deze heerlijke veelzijdige avocadosmoothie en frisse citroenlimonade!
0 reacties