Avocadosmoothie
Wel de amandelen minstens 1 uur in ruim water. Halveer de citroen en knijp het sap uit. Halveer de avocado’s, verwijder de pit en pureer met een staafmixer het vruchtvlees met een beetje citroensap smeuïg. Voeg naar smaak suiker toe. Roer de ricotta los met de yoghurt. Laat de amandelen uitlekken. Serveer de avocadosmoothie in glazen. Vul de glazen om en om met avocado, ricotta mengsel, amandelen, honing en eindig met honing en amandelen.
Citroenlimonade
Pluk en snijd de muntblaadjes fijn. Schil en rasp de gember fijn. Rasp de gele schil van een citroen. Halveer en pers de overige citroenen uit in een kan en bewaar de uitgeknepen citroenen. Vijzel de munt met de gember, citroenrasp en de uitgeknepen citroenen zo fijn mogelijk. Voeg toe aan het citroensap, voeg suiker naar smaak toe en leng aan met koud bruiswater. Laat de limonade even trekken. Serveer de citroenlimonade in een mooie kan en voeg eventueel ijsblokjes of crushed ijs toe.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
barbar’s avocadosmoothie & citroenlimonade met munt en gember
Laat je verrassen door deze heerlijke veelzijdige avocadosmoothie en frisse citroenlimonade!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Grenzeloos Koken
Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties