De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bananencakejes

Heerlijke bananencakejes uit Bangkok!

15 min kooktijd
Bananencakejes

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pel de bananen en prak of pureer. Meng met de kokosmelk, rijstebloem, suiker, zout en kokosrasp. Vet de vormpjes in met boter vul met het beslag en stoom ze in een stoommaandje of stoomoven ongeveer 7 minuten gaar (afhankelijk van de grootte van de vormpjes).

Dit recept komt uit de aflevering over Bangkok van het programma The Taste of Life Travel. 

In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker