De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Balsamico paprika met rozemarijn

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Ris de rozemarijn en hak de naalden fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook en rozemarijn. Voeg de paprika's toe en bak ze tot ze zacht zijn.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Balsamico paprika met rozemarijn

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Ris de rozemarijn en hak de naalden fijn. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in repen. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook en rozemarijn. Voeg de paprika's toe en bak ze tot ze zacht zijn. Blus af met een flinke scheut balsamicoazijn en breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

Een vriendin maakte dit ook vaak. Ik heb er tijm aan toegevoegd, een paar takjes en later verwijderd. Ik voeg ook olijfolie extra vierge toe. Altijd lekker fris bij de bbq.
Martin Ringelenberg
12-06-2025

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.