- Verwarm de oven voor op 220 ºC.
- Kneed het gehakt met het ei, paneermeel, een beetje zout en versgemalen peper door elkaar. Rol van het gehakt balletjes ter grootte van een flinke pingpongbal. Verdeel de balletjes over een met olie ingevette ovenschaal. Bak de balletjes circa 15 minuten in de oven.
- Meng de ketchup, het water en de bruine basterdsuiker in een kom. Lepel de saus over de balletjes en bak de balletjes nog 10 minuten in de oven.
Aardappels
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Schil en halveer de aardappels. Kook de aardappels in circa 15 minuten gaar. Giet af en stoom droog.
Wortelpeterseliesalade
- Schil de peterseliewortels en de winterpenen en snijd ze met een dunschiller in dunne slierten.
- Pluk en snijd de peterselie fijn.
- Meng voor de dressing in een grote kom de frambozenazijn, mayonaise en de honing. Meng de peterseliewortel, winterpenen en de peterselie door de dressing.
Serveren
- Verdeel de balletjes uit de oven, aardappels en peterseliewortelsalade over borden.
Meld je aan en praat mee