De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bagels met gegrilde tomaten en kappertjessalsa

Verwarm de grillpan voor. Snijd de tomaten in plakken, besmeer ze met olie en leg ze op de grill tot er een mooie grillstreep ontstaat. Snijd de bosuien in ringetjes en de feta in blokjes. Pluk de blaadjes basilicum en snijd ze in reepjes.

15 MIN
Bagels met gegrilde tomaten en kappertjessalsa

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan voor. Snijd de tomaten in plakken, besmeer ze met olie en leg ze op de grill tot er een mooie grillstreep ontstaat. Snijd de bosuien in ringetjes en de feta in blokjes. Pluk de blaadjes basilicum en snijd ze in reepjes. Meng de bosuien, feta, basilicum, rasp van de citroen en kappertjes en roer er 1 eetlepel olijfolie door. Snijd de bagels doormidden. Verdeel de warme plakken tomaat over de bagels en breng op smaak met zout en peper. Schep een flinke lepel kappertjessalsa op de tomaten.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker