De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bagels met gegrilde tomaten en kappertjessalsa

Verwarm de grillpan voor. Snijd de tomaten in plakken, besmeer ze met olie en leg ze op de grill tot er een mooie grillstreep ontstaat. Snijd de bosuien in ringetjes en de feta in blokjes. Pluk de blaadjes basilicum en snijd ze in reepjes.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bagels met gegrilde tomaten en kappertjessalsa

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan voor. Snijd de tomaten in plakken, besmeer ze met olie en leg ze op de grill tot er een mooie grillstreep ontstaat. Snijd de bosuien in ringetjes en de feta in blokjes. Pluk de blaadjes basilicum en snijd ze in reepjes. Meng de bosuien, feta, basilicum, rasp van de citroen en kappertjes en roer er 1 eetlepel olijfolie door. Snijd de bagels doormidden. Verdeel de warme plakken tomaat over de bagels en breng op smaak met zout en peper. Schep een flinke lepel kappertjessalsa op de tomaten.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.