Radijs
- Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
- Breng in een steelpan het water met de azijn, suiker, kruidnagels, laurierblaadje en de radijsjes aan de kook. Zet het vuur uit zodra het vocht kookt en laat de radijsjes 10 minuten in het vocht marineren.
Avocado
- Verwarm de grillstand van de oven voor op 180 °C.
- Halveer de avocado’s. Snijd een dun plakje van de onderkanten af zodat de avocado’s blijven staan. Lepel voorzichtig de avocado leeg en leg het plakje terug in de schil zodat het gaatje opgevuld is. Prak het vruchtvlees grof met een vork.
- Snijd de gekookte mosselen grof en meng met de avocado.
- Pluk en hak de koriander.
- Halveer de limoen en meng het sap van de limoen, de koriander, een scheutje olijfolie, een beetje zout, versgemalen peper met de avocado’s. Schep het mengsel terug in de schil. Strooi het paneermeel over de avocado’s. Zet de avocado’s in een ovenschaal en gril de avocado’s circa 2 minuten in de oven.
- Verwarm de wijn, de crème fraîche en versgemalen peper in een steelpan. Lepel de saus over de avocado.
Croutons
- Snijd de boterhammen in ruitjes.
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de broodruitjes in circa 4 minuten goudbruin. Breng op smaak met een beetje zout.
Serveren
- Verdeel de radijsjes, croutons en de avocado’s over borden.
Meld je aan en praat mee