De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

avocado-ijs van miljuschka

Avocado-ijs van Miljuschka is een goed idee voor een lekker én makkelijk toetje!

120 MIN
avocado-ijs miljuschka

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka

Voor Miljuschka in Mexico ontdekte onze chef de geheimen van de avocado. De veelzijdige vrucht is zeker niet alleen lekker op toast of in de guacamole. Miljuschka: "Dit is het makkelijkste ijs dat je ooit zal maken! Hartstikke fijn als je een flinke hoeveelheid aan te rijpe avocado's hebt liggen. Dunne plakjes snijden, besprenkelen met limoen en invriezen en je hebt altijd de ingrediënten voor dit toetje achter de hand!"

Bereidingswijze

Stap 1:
Doe de avocado, limoensap en gecondenseerde melk in de blender. 

Stap 2:
Zet minimaal 2 uur in de vriezer. 

Stap 3:
Haal 15 minuten voor serveren uit de vriezer. 

Tip!
Versier de rand van je ijsglas met chili-poeder. Dip het eerst in eiwit en dan in de poeder. 

Tip!
Besprenkel met geraspte gebrande kokos. 

Tip!
Eventueel als het 18+ is een 'klappie' tequila erbij doen voor het invriezen. Gevaarlijk lekker. 

Bekijk de tweede aflevering van Miljuschka in Mexico 30 maart om 22.00 uur bij 24Kitchen op kanaal 24!

Kijk elke maandag naar een nieuwe aflevering van Miljuschka in Mexico op 24Kitchen, kanaal 24!

miljuschka in mexico

In haar prachtige nieuwe programma neemt Miljuschka in 6 afleveringen je op reis naar Mexico. Daar bezoekt ze onder andere  inheemse boeren, gaat ze op bezoek bij restaurant Pujol (die zich nummer 12 van de wereld mag noemen) en gaat ze aan de bak bij Luis Robledo (de beste banketbakker van Latijns Amerika). Ook bewijst ze opnieuw niet bang te zijn en proeft ze wel hele bijzondere gerechten. 

Kijk naar Miljuschka in Mexico, iedere maandag om 22.00 op 24Kitchen, kanaal 24. 

MIM_Abri_format_DEF.jpg

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker