De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

auberginedip

Snijd de aubergine in plakken. Verhit olie in een pan en bak de aubergine om en om goudbruin. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen. Snijd de bosuien in ringen en pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in de pan van de aubergines en fruit de bosuien en knoflook.

30 MIN
Auberginedip

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de aubergine in plakken. Verhit olie in een pan en bak de aubergine om en om goudbruin. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen. Snijd de bosuien in ringen en pel en snijd de knoflook fijn. Verhit olie in de pan van de aubergines en fruit de bosuien en knoflook. Pureer de aubergines, bosui, knoflook en ansjovis en breng op smaak met peper. Pluk en hak de peterselie. Verdeel de dip over schaaltjes en bestrooi met peterselie.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker