De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Annabel's crumblecake met rood fruit

90 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Annabel's crumblecake met rood fruit

Bereidingswijze

Crumbledeeg
Smelt de boter. Meng de bloem, amandelpoeder, suiker, havermout, amandelschaafsel en speculaaskruiden door elkaar en roer de boter erdoor.

Cake
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Klop de boter met de suiker luchtig. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng de eieren en het vanillemerg door de boter en roer goed door. Klop de yoghurt erdoor. Meng de bloem met het bakpoeder en spatel door het beslag. Schep het beslag in de springvorm en verdeel het rood fruit en het crumbledeeg erover. Bak de cake in circa 50 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake eerst 15 minuten afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.