Forelpakketjes
- Verwarm de grillpan (of barbecue) voor.
- Scheur vier lange stukken van aluminiumfolie
- Snijd de aardappels in dunne partjes en leg de partjes in het midden van de folie. Besprenkel met een scheutje olie en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Leg op ieder vel folie een forelfilet.
- Snijd de helft van de citroen in plakken en de rest in partjes.
- Pel en snijd de ui in halve ringen.
- Snijd de radijsjes in partjes.
- Verdeel de ui, radijsjes, spinazie, citroenplakjes, dille en twee derde van de munt over de forelfilet. Breng op smaak met een klein beetje zout en versgemalen peper en voeg een klein klontje boter toe.
- Vouw de pakketjes dicht door de aluminiumfolie bij elkaar te drukken.
- Gaar de pakketjes circa 10 minuten in de grillpan (of barbecue). Dek de pan af met aluminiumfolie.
Appeldrank
- Schenk verse appelsap in een kan.
- Snijd de gember in dunne plakjes en kneus de plakjes.
- Snijd de sinaasappel in plakjes.
- Kneus de resterende blaadjes munt.
- Voeg de gember, sinaasappel, citroenpartjes en munt toe aan de appelsap.
Serveren
- Verdeel de pakketjes over borden. Knip of snijd de pakketjes aan tafel open. Serveer met de appeldrank.
Meld je aan en praat mee