De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

ajam sitan

Halveer de kippenvleugels. Verwarm olie in een pan en bak de kippenvleugels in circa 15 minuten goudbruin.
Pel en snijd de knoflook fijn. Was en snijd de rode pepers fijn.

60 min (voor)bereidingstijd
Ajam Sitan

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Halveer de kippenvleugels. Verwarm olie in een pan en bak de kippenvleugels in circa 15 minuten goudbruin.

Pel en snijd de knoflook fijn. Was en snijd de rode pepers fijn.

Leg de kippenvleugels in een schaal zodra ze klaar zijn. Giet de helft van de olie uit de pan. Voeg de knoflook, peper, mosterd, paprikapoeder en water toe aan de olie in de pan. Roer alles goed door. Meng de kip, suiker en zout met het mengsel in de pan. Laat het geheel circa 30 minuten sudderen.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker