De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Ajam Sitan

Halveer de kippenvleugels. Verwarm olie in een pan en bak de kippenvleugels in circa 15 minuten goudbruin.
Pel en snijd de knoflook fijn. Was en snijd de rode pepers fijn.

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Ajam Sitan

Bereidingswijze

Halveer de kippenvleugels. Verwarm olie in een pan en bak de kippenvleugels in circa 15 minuten goudbruin.

Pel en snijd de knoflook fijn. Was en snijd de rode pepers fijn.

Leg de kippenvleugels in een schaal zodra ze klaar zijn. Giet de helft van de olie uit de pan. Voeg de knoflook, peper, mosterd, paprikapoeder en water toe aan de olie in de pan. Roer alles goed door. Meng de kip, suiker en zout met het mengsel in de pan. Laat het geheel circa 30 minuten sudderen.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.