Aardappeltaart
- Verwarm de oven op 180 ºC.
- Schil en snijd de aardappels in dunne plakken.
- Pel en snipper de uien.
- Pel en hak de knoflook fijn.
- Meng in een kom de aardappelschijfjes met de kaas, kookroom, Provençaalse kruiden en twee derde van de knoflook en ui. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Schenk het aardappelmengsel in een pan. Breng rustig aan de kook en zet na circa 3 minuten de pan in de oven. Laat het geheel in circa 20 minuten in de oven garen.
Grillburger
- Verwarm de grillpan.
- Meng het gehakt met het ei, paneermeel en de overgehouden ui en knoflook. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Vorm het gehakt tot vier hamburgers. Gril de hamburgers circa 6 minuten om en om. Leg de hamburgers in de ovenschaal en gaar nog circa 5 minuten in de oven.
Broccoli
- Breng een pan water met een beetje zout aan de kook.
- Snijd de roosjes van de broccoli en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Giet de broccoli af.
Serveren
- Serveer de aardappeltaart samen met de broccoli en de grillburger.
Meld je aan en praat mee