De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Aardappel erwtencurry

Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en spoel ze af onder de kraan. Verhit olie in een pan en fruit de uien en de knoflook.

25 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Aardappel erwtencurry

Bereidingswijze

Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en spoel ze af onder de kraan. Verhit olie in een pan en fruit de uien en de knoflook. Voeg de currypasta en aardappels toe. Roer goed door en blus af met kokosmelk. Laat circa 15 minuten, met deksel op de pan, koken tot de aardappels net gaar zijn. Voeg de doperwten toe en kook circa 2 minuten mee. Pluk en snijd de muntblaadjes fijn en roer ze door de curry.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.