Aardappel erwtencurry

24
Makkelijk

Bereidingswijze

25 minuten totale tijd

Pel en snipper de uien. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil de aardappels, snijd ze in blokjes en spoel ze af onder de kraan. Verhit olie in een pan en fruit de uien en de knoflook. Voeg de currypasta en aardappels toe. Roer goed door en blus af met kokosmelk. Laat circa 15 minuten, met deksel op de pan, koken tot de aardappels net gaar zijn. Voeg de doperwten toe en kook circa 2 minuten mee. Pluk en snijd de muntblaadjes fijn en roer ze door de curry.

Ingredienten

4
Personen

Aardappel erwtencurry

  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 750 g aardappelen
  • olijfolie
  • 1 el indiase currypasta
  • 150 ml kokosmelk
  • 150 g doperwten
  • 0.5 bosje munt
Geef je waardering
24