De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zoete-aardappelzuurkoolstamppot met cordon bleu vink

Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met water en kook in 10-15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stamp tot een puree. Breng op smaak met peper en zout.

Cordon bleu vink

Een recept van

Bereidingswijze

Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met water en kook in 10-15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stamp tot een puree. Breng op smaak met peper en zout.

Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Snijd de appel in kleine blokjes en vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Verdeel de zuurkool over de ovenschaal, verdeel de kerrie, appel en aardappelpuree erover. Verwarm 15 minuten in de oven.

Bak de cordon bleu vinken volgens de verpakking. Serveer de stamppot met de vinken

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker