De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zuurkoolstamppot met zoete-aardappel en cordon-bleuvink

Een heerlijk recept voor zuurkoolstamppot met zoete-aardappel en een combinatie van slavink en cordon bleu. Aanvallen!

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Cordon bleu vink

Een recept van

Perry de Man

Perry de Man Brigade

"Cordon bleu en slavink kennen we allemaal wel. Maar vandaag proberen we iets anders. Ik presenteer u: de cordon bleu vink. Of Bluevink. Of hoe jij het wilt noemen."

Bereidingswijze

Zuurkoolstamppot

  1. Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met water en kook in 10-15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stamp tot een puree. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Snijd de appel in kleine blokjes en vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Verdeel de zuurkool over de ovenschaal, verdeel de kerrie, appel en aardappelpuree erover. Verwarm 15 minuten in de oven.

  3. Bak de cordon bleu vinken volgens de verpakking. Serveer de stamppot met de vinken.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.