Zoete-aardappelzuurkoolstamppot met cordon bleu vink

0
Gemiddeld
 
Aangeboden door:

Bereidingswijze

45 minuten totale tijd

Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met water en kook in 10-15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stamp tot een puree. Breng op smaak met peper en zout.

Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Snijd de appel in kleine blokjes en vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Verdeel de zuurkool over de ovenschaal, verdeel de kerrie, appel en aardappelpuree erover. Verwarm 15 minuten in de oven.

Bak de cordon bleu vinken volgens de verpakking. Serveer de stamppot met de vinken

Ingredienten

4
Personen

Voor de zoete-aardappelzuurkoolstamppot

  • 1 kilo zoete aardappels
  • 500 g zuurkool
  • 1 friszure appel, bijvoorbeeld Golden Delicious
  • 1 tl kerrie
  • 4 cordon bleu vinken
Geef je waardering
0