PLUS

Ingredienten

4
Personen

Voor de zoete-aardappelzuurkoolstamppot

  • 1 kilo zoete aardappels
  • 500 g zuurkool
  • 1 friszure appel, bijvoorbeeld Golden Delicious
  • 1 tl kerrie
  • 4 cordon bleu vinken

Bereidingswijze

Totale tijd: 45 minuten

Schil de aardappels en snijd in gelijke stukken. Doe in een pan met water en kook in 10-15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stamp tot een puree. Breng op smaak met peper en zout.

Verwarm ondertussen de oven voor op 200 graden. Snijd de appel in kleine blokjes en vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Verdeel de zuurkool over de ovenschaal, verdeel de kerrie, appel en aardappelpuree erover. Verwarm 15 minuten in de oven.

Bak de cordon bleu vinken volgens de verpakking. Serveer de stamppot met de vinken

Geef je waardering

36
Cordon bleu vink