De twee merken slaan de handen ineen en komen met een nieuwe samenwerking. Onder de naam "Love A-Fair" brengen ze vier gloednieuwe producten op de markt. Duurzaamheid en Fairtrade chocolade staan binnen de samenwerking centraal. 

Karamel-zeezout-ijs

Als eerst lanceren de twee merken wel liefst twee verschillende soorten ijs. De meest populaire smaak van Tony's Chocolonely is melkchocolade met karamel-zeezout. Het zal je dan ook niet verbazen dat precies deze heerlijke smaak de basis vormt voor het Chocolatey Love A-Fair ijs. Klinkt dat als muziek in de oren maar eet je liever plantaardig? Ook dan hebben we goed nieuws! Het ijs komt namelijk ook in een vegan variant.

Tony en ben&jerry

Gloednieuwe repen

Naast het ijs komen er ook nieuwe Tony's Chocolonely chocoladerepen op de markt in bekende smaken van Ben & Jerry's. De eerste smaak is geïnspireerd op de klassieker Chocolate Fudge Brownie. Deze reep zit bomvol donkere melkchocolade en browniestukjes. Tot slot komt er ook een reep met witte chocolade en strawberry-cheesecake, geïnspireerd op het strawberry-cheesecake-ijs.

Tony en ben&jerry

Waar te koop?

Kan jij net als wij niet wachten om het nieuwe ijs en repen te proberen? Vanaf 5 september is het Love A-Fair ijs te bestellen bij New York Pizza, half september bij Getir en vanaf begin oktober kan je het in alle supermarkten halen. De chocoladerepen zijn vanaf begin 2023 in de winkels te koop.