Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Spitskool centraal bij wereldrecordpoging
Hugo banner
Hugo banner
Kijk 24Kitchen op tv

Spitskool centraal bij wereldrecordpoging

Nieuws
Spitskool centraal bij wereldrecordpoging

Nederlandse chefs doen maandag 3 december gezamenlijk een poging het wereldrecord bereiding met spitskool te breken. Op initiatief van Gastronomixs worden bij Koppert Cress, het bedrijf van Rob Baan, meer dan 110 bereidingen gekookt en gefotografeerd.

Culinair kennisplatform Gastronomixs, een initiatief van Jeroen van Oijen en Inge Meijs, nodigde begin november verschillende chefs uit zoveel mogelijk bereidingen van spitskool in te zenden. "De reacties waren overweldigend", aldus Jeroen van Oijen. Na een strenge voorselectie bleven ruim 100 verschillende bereidingen van spitskool over. Voor Van Oijen is de gezamenlijke recordpoging het bewijs dat de Nederlandse gastronomie klaar is om intensief kennis met elkaar te gaan delen. ‘Volgens mij het belangrijkste ingrediënt voor vooruitgang.

De recordpoging vindt maandag plaats van 10.00 tot 18.00 uur en meer dan zestig chefs verlenen er hun medewerking aan. Tegelijkertijd vindt een tweetjam plaats. Belangstellenden kunnen alles volgen via een livestream.

Ben je geïnspireerd en wil je ook aan de slag met spitskool? Bekijk hier al onze recepten met deze veelzijdige groente!

Spitskool centraal bij wereldrecordpoging

Ook interessant

  • La tartiflette met groene kool-kappertjessalade
    Nog geen eetplannen voor vanavond? Deze la tartiflette met groene kool-kappertjessalade is een aanrader!
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 2,7

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Kipstoof met tomaat en oregano

    Op het menu: een heerlijke kippenstoof met tomaat en oregano en een frisse salade. Met dit recept is het maken van een stoof een fluitje van een cent.

    voorbereidingstijd 20 min
    wachttijd 20 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Curry met zeewolf, krieltjes en doperwten
    Een ontzettend lekkere groene curry met zeewolf. Niet met rijst maar met krieltjes. Om de laatste restjes saus op te dippen serveer je het gerecht met naanbrood.
    voorbereidingstijd 30 min
    average score: 2,7

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Miljuschka Witzenhausen
    miljuschka witzenhausen aan de kust

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. Een snufje te veel: waarom we nog steeds te zout eten
  2. Kan Hugo schapenhoeden als een local?
  3. Hugo proeft de Wild Atlantic Way
  4. Hugo ontdekt de Ierse dans
  5. Zo eet je traditionele Ierse bloedworst met een Corkonische twist
  6. Zo leef je authentiek in Dingle
  7. Zo leef je als een echte Dubliner
  8. Verrassing! Douwe Bob en MEAU te zien in special De Brigade
  9. Is kwark gezonder dan yoghurt?
  10. Wat is het verschil tussen döner, kebab en shoarma?
  11. 10 x onweerstaanbare recepten met zeevruchten
  12. Bij deze pop-up haal je een gratis ijsje
  13. Met deze tips is jouw gebakken rijst net zo lekker als uit de toko
  14. Dit zijn de 8 lekkerste gerechten met ananas
  15. Fred van Leer deelt zijn guilty pleasure in Rotterdam
  16. In dit themapark eet je bij een Michelin-sterrenchef
  17. Een gezellige dag in Bathmen met Sjaak
  18. Een herbeleving in Harlingen met Tania Kross
  19. Een dag vol herinneringen in Amsterdam met Stijn van Vliet
  20. Een lopend buffet in Olst en omstreken met Marloes Coenen

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 07:40 - 07:55
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  2. 07:55 - 08:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  3. 08:30 - 09:00
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  4. 09:00 - 09:30
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  5. 09:30 - 10:00
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  6. 10:00 - 10:35
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  7. 10:35 - 11:05
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  8. 11:05 - 12:10
    The F Word
    (Nu op tv)
  9. 12:10 - 12:55
    Great British Menu
    (Nu op tv)
  10. 12:55 - 13:25
    Late Nite Eats
    (Nu op tv)
  11. 13:25 - 14:25
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  12. 14:25 - 14:55
    Gino's Italy: Secrets of the South
    (Nu op tv)
  13. 14:55 - 15:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  14. 15:00 - 15:30
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  15. 15:30 - 16:05
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  16. 16:05 - 16:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  17. 16:30 - 16:45
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  18. 16:45 - 17:00
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  19. 17:00 - 17:25
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  20. 17:25 - 17:55
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  21. 17:55 - 18:25
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
  22. 18:25 - 19:00
    Jamie's One-Pan Wonders
    (Nu op tv)
  23. 19:00 - 20:00
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  24. 20:00 - 21:05
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  25. 21:05 - 22:10
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  26. 22:10 - 22:45
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  27. 22:45 - 23:20
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  28. 00:00 - 00:30
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  29. 00:30 - 01:30
    Jeremy Pang's Hong Kong Kitchen
    (Nu op tv)
  30. 01:30 - 02:25
    Gordon's Great Escape
    (Nu op tv)
  31. 02:25 - 03:20
    Far Flung with Gary Mehigan
    (Nu op tv)
  32. 03:20 - 03:45
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  33. 03:45 - 04:15
    Andy and Ben Eat Australia 2
    (Nu op tv)
  34. 04:15 - 04:40
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  35. 04:40 - 05:05
    Rudolph's Bakery: De Bakfiets
    (Nu op tv)
  36. 05:05 - 05:30
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  37. 05:30 - 05:40
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  38. 05:40 - 06:00
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  39. 06:00 - 06:25
    Mary Makes It Easy
    (Nu op tv)
  40. 06:25 - 07:00
    Jamie's One-Pan Wonders
    (Nu op tv)
  41. 07:00 - 07:20
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  42. 07:20 - 07:45
    Loïc, Zot van Koken
    (Nu op tv)
  43. 07:45 - 08:15
    Selena + Chef
    (Nu op tv)
  44. 08:15 - 08:45
    Guilty Pleasures
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C