Pannenkoek met gekarameliseerde appel, griekse yoghurt en honing

1. Pannenkoek met gekaramelliseerde appel, Griekse yoghurt en honing

Bak de pannenkoek zoals je gewend bent. Karamelliseer de appel met suiker in een pannetje. Voeg de Griekse yoghurt toe, het gekaramelliseerde appelmengsel en maak af met honing en verse kaneel. 

Pannenkoek met pittige kip

2. Volkorenpannenkoek met pittige kip

Zin in een vullende pannenkoek? Probeer dan deze pannenkoek met pittige kip van rawitpeper. 

Kokospannenkoek met sinaasappel

3. Kokospannenkoek met sinaasappel

Door normale melk te vervangen door kokosmelk wordt de pannenkoek smeuïger met een lichte kokossmaak. Voeg sinaasappel toe voor een fruitig geheel. Lees hoe je de kokospannenkoek met sinaasappel maakt. 

Zomerse pannenkoek met watermeloen,  mango, banaan en drakenfruit

4. Zomerse pannenkoek met watermeloen, mango, banaan en drakenfruit

Voor de échte fruitliefhebber: beleg een pannenkoek met zowel watermeloen,  mango, banaan en drakenfruit. Drakenfruit koop je bij de meeste fruitwinkels en speciaalzaken. Voeg honing toe. 

Pannenkoek met gekarameliseerde aardbei, yoghurt en chocoflakes

5. Pannenkoek met gekarameliseerde banaan, yoghurt en chocoflakes

Karamelliseer de banaan door het te verwarmen (eventueel met suiker) in een pan. Maak de pannenkoek zoals je gewend bent en voeg daar de banaan, yoghurt en chocoflakes aan toe. Optioneel: kokosrasp. 

Pannenkoek met spinazie en roomkaas

6. Pannenkoek met spinazie en roomkaas

Zin in een hartige pannenkoek? Maak deze heerlijke pannenkoek met spinazie en roomkaas. Ook lekker: appel met gerookte kipfilet of puntpaprika met spekblokjes

Gevulde pannenkoek met gyros en tzatziki

7. Gevulde pannenkoek met gyros en tzatziki

Bak de (kip)gyros met kruiden in de pan. Bak de pannenkoek. Vul de pannenkoek met de gyros en voeg hier naar smaak tzatziki aan toe. Rol de pannenkoek op en vouw dicht. Optioneel: pittige salsa. 

Pannenkoek met hüttenkase en bosvruchtenjam

8. Pannenkoek met hüttenkase en bosvruchtenjam

Fris en zoet! Tip: gebruik verse jam of verwarm zelf favoriete bosvruchten met suiker in een pannetje.