De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Volkoren pannenkoeken met pittige kip

Meng melk, eieren, bloem en zout tot een beslag.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de pannenkoekjes om en om gaar.
Hak de rawit fijn en meng ze in een kom met de kipreepjes.

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Volkoren pannenkoeken met pittige kip

Bereidingswijze

  • Meng melk, eieren, bloem en zout tot een beslag.
  • Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de pannenkoekjes om en om gaar.
  • Hak de rawit fijn en meng ze in een kom met de kipreepjes.
  • Rasp de helft van de limoen erboven en breng op smaak met een beetje zout.
  • Meng de sla met de yoghurt en het resterende sap van de limoen.
  • Snijd de tomaten in dunne plakjes.
  • Leg in het midden van elke pannenkoek een beetje kip en daarop de aangemaakte sla.
  • Verdeel de tomaten over de pannenkoeken en rol de pannenkoeken op.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.