Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelen in 15 tot 20 minuten gaar. Giet af en laat uitwasemen.
-
Hak de dille fijn. Meng met de mosterd, 1 el olijfolie en het sap van de citroen in een kommetje tot een marinade.
-
Leg de kabeljauwfilets in een ingevette ovenschaal en smeer in met de dillemarinade. Bak de kabeljauw in 8 tot 10 minuten gaar in de oven.
-
Pers de knoflook uit en snijd de venkel in reepjes. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de venkel en de knoflook 2 tot 3 minuten. Voeg de spinazie in delen toe en bak tot het geslonken is.
-
Hussel de aardappelen door de dillemarinade in de ovenschaal. Serveer op een bord met de kabeljauw en gebakken groente.
0 reacties