Goulashsoep
-
Snijd het vlees in blokjes en bestrooi met peper en zout.
-
Pel en snijd de ui en knoflook. Verhit de roomboter in een braadpan en bak de ui en knoflook glazig. Voeg het vlees toe aan de pan en bak kort mee.
-
Schil de winterpeen en snijd samen met de paprika in stukken.
-
Voeg de paprikapoeder, cayennepeper, bloem, tomatenpuree, winterpeen en paprika toe aan de pan en bak kort mee. Voeg het fond en het water toe.
-
Breng het geheel aan de kook, voeg de laurier toe en laat op laag vuur stoven voor circa 3 uur.
-
Schil en snijd de aardappels in stukken. Voeg deze het laatste half uur toe aan de pan.
-
Breng de goulash op smaak met versgemalen peper en zout.
Gnocchi
-
Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de aardappels gaar in circa 20 minuten. Verwijder de schil van de aardappels als ze nog warm zijn. Stamp de aardappels fijn.
-
Voeg de rest van de ingrediënten toe en kneed tot een soepel deeg. Rol dunne slierten van het deeg en snijd in vierkante kussentjes. Rol eventueel de deegkussentjes over een vork om er ribbels in te maken.
-
Breng opnieuw een pan met water aan de kook en kook de gnocchi in 2 minuten gaar. De gnocchi is gaar wanneer de kussentjes gaan drijven.
-
Serveer de gnocchi met de goulashsoep.
2 reacties
Dit is zeker mogelijk! Je kunt het vlees op low voor 6-8 uur langzaam garen. Het laatste uur kan je dan de aardappelen toevoegen. Wij hebben het niet getest, dus we weten niet precies of de tijden kloppen.
Groetjes,
Team-24Kitchen