1. Eigengebakken Oreo-koekjes

We trappen af met het basisrecept. Het razend populaire koekje kun je natúúrlijk kopen in de supermarkt, maar ook gemakkelijk zelf maken. Onze chef deelt in deze video + recept de verse, huisgemaakte variant. Yummy!

Miniatuur

2. Oreo-cheesecake

Uit den oude doosch: een heerlijke Oreo-cheesecake met Oreobodem. Loopt het water je al in de mond? Extra tip: brokkel er kleine stukjes Oreo overheen voor een luxe finishing touch. Zelf aan de slag? Hier lees je het recept. 

Miniatuur

3. Oreo-milkshake

Een echte zomerse traktatie: een romige Oreo-milkshake! Maak het drankje af met een flinke dot slagroom of een bolletje ijs en serveer met verschillende soorten chocolade en - je raadt het al - Oreokoekjes. Hier vind je het heerlijke én snelle recept. 

Miniatuur

4. Oreo-slagroomtaart

Als dit geen feestje is! In de slagroomtaart zit een geheime vulling van zoete ananas verstopt. De bodem is gemaakt van oreokoekjes evenals de chocolade-slagroomlaag. Hier lees je het recept. 

Miniatuur

5. Red velvet Oreo cheesecake

De liefdesbaby tussen drie typisch Amerikaanse traktaties: red velvet cake, Oreo-koekjes en cheesecake. Dat is pas een échte traktatie! Lees hier hoe je hem gemakkelijk thuis bakt.

Miniatuur

6. Oreo-cheesecake met witte chocolade

Nog één cheesecake dan, om het af te leren. Deze Oreo-cheesecake met witte chocolade maak je supersnel en makkelijk zelf. Lees hier de stappen. Wij zeggen alvast: Enjoy!

Miniatuur