- Bekleed een springvorm van 22 centimeter met bakpapier.
- Smelt de boter.
- Doe 16 Oreos met de boter in de keukenmachine. Druk het koekkraam mengsel in de springvorm.
- Klop de slagroom met de suiker stijf.
- Roer de roomkaas met het zout en de essence zacht.
- Doe de slagroom bij de roomkaas en verkruimel er 8 Oreos in. Spatel de koekjes door het roommengsel.
- Giet de roommassa in de vorm.
- Zet minimaal 4 uur maar liever een nacht in de koelkast.
- Haal de taart uit de vorm en druk aan de zijkanten 7 Oreos ter versiering. Verkruimel er 1 Oreo overheen.
Bekleed een springvorm van 22 centimeter met bakpapier.
Smelt de boter.
Doe 16 Oreos met de boter in de keukenmachine. Druk het koekkraam mengsel in de springvorm.
Klop de slagroom met de suiker stijf.
0 reacties