Oreocheesecake

109
Gemiddeld

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Bekleed een springvorm van 22 centimeter met bakpapier.
  • Smelt de boter.
  • Doe 16 Oreos met de boter in de keukenmachine. Druk het koekkraam mengsel in de springvorm.
  • Klop de slagroom met de suiker stijf.
  • Roer de roomkaas met het zout en de essence zacht.
  • Doe de slagroom bij de roomkaas en verkruimel er 8 Oreos in. Spatel de koekjes door het roommengsel.
  • Giet de roommassa in de vorm.
  • Zet minimaal 4 uur maar liever een nacht in de koelkast.
  • Haal de taart uit de vorm en druk aan de zijkanten 7 Oreos ter versiering. Verkruimel er 1 Oreo overheen.

Ingredienten

1
Porties

Oreocheesecake

  • 32 Oreokoekjes
  • 400 ml slagroom
  • 200 g suiker
  • 600 g monchou roomkaas
  • 1 snufje zout
  • 1 tl vanille essence
  • 75 g boter
Geef je waardering
109