De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

kwetiau met kippendijen

Gril de kippendijen om en in circa 5 minuten en snijd in stukjes. Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd de kousenband in stukjes van 5 millimeter en blancheer ze in het kokende water.

30 min kooktijd
Kwetiau met kippendijen

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Gril de kippendijen om en in circa 5 minuten en snijd in stukjes.

Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd de kousenband in stukjes van 5 millimeter en blancheer ze in het kokende water.

Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Pel de rode ui en snijd in partjes. Pel en hak de knoflook.

Snijd de lente-ui in schuine stukken. Snijd de Chinese kool in reepjes.

Verhit een scheut olie in de wok en fruit de uien met de knoflook en lente-ui goudbruin. Tik de eieren kapot in de wok en roer snel door. Voeg de Chinese kool en de sambal toe en bak circa 2 minuten op hoog vuur mee. Breng op smaak de ketjap medja en een scheutje vissaus. Meng de gekookte noedels erdoor.

Serveer gebakken uitjes op de kwetiau.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker