De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

aardbei in pak

Smelt de witte chocolade au bain-marie en schenk tweederde uit op een marmeren plaat. Strijk de chocolade met een paletmes door elka

30 min voorbereidingstijd
45 min kooktijd
Aardbei in pak

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Smelt de witte chocolade au bain-marie en schenk tweederde uit op een marmeren plaat. Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot de chocolade een temperatuur heeft van circa 26 ºC. Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar. Bekijk hier de video voor het tableren van chocolade.

Doop de aardbeien voor tweederde in de witte chocolade en laat circa 15 minuten uitharden op een koele plek. Tableer de pure chocolade. Doop de aardbeien links om en rechts om in de pure chocolade. Schep de rest van de pure chocolade in een cornetje en spuit een strikje en knoopjes op de aardbei. Laat circa 15 minuten uitharden.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker