De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

zweedse glühwein

Tijdens deze koude feestdagen heb je een drankje nodig dat jou opwarmt. Deze Zweedse glühwein zorgt ervoor dat jij warm blijft tijdens Kerst. En het is supersimpel om zelf te maken!

Zweedse glühwein

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Tijdens deze koude feestdagen heb je een drankje nodig dat jou opwarmt. Deze Zweedse glühwein zorgt ervoor dat jij warm blijft tijdens Kerst. En het is supersimpel om zelf te maken!

Bereidingswijze

Kneus de jeneverbessen. Breng de appelsap met de steranijs en de kruidnagels aan de kook en laat op laag vuur circa 15 minuten trekken.  

Voeg de wodka toe, verwarm kort door en schenk de glühwein in glazen. Laat het geheel niet meer koken want anders verdampt de alcohol. 

TIP van Rudolph:  Door de wodka rechtstreeks in de glaasjes te schenken blijft de glühwein zelf alcoholvrij. Hierdoor kunnen de kinderen de glühwein ook gewoon drinken.

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker