De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zweedse glühwein

Tijdens deze koude feestdagen heb je een drankje nodig dat jou opwarmt. Deze Zweedse glühwein zorgt ervoor dat jij warm blijft tijdens Kerst. En het is supersimpel om zelf te maken!

Direct naar recept
Zweedse glühwein

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Tijdens deze koude feestdagen heb je een drankje nodig dat jou opwarmt. Deze Zweedse glühwein zorgt ervoor dat jij warm blijft tijdens Kerst. En het is supersimpel om zelf te maken!

Bereidingswijze

Kneus de jeneverbessen. Breng de appelsap met de steranijs en de kruidnagels aan de kook en laat op laag vuur circa 15 minuten trekken.  

Voeg de wodka toe, verwarm kort door en schenk de glühwein in glazen. Laat het geheel niet meer koken want anders verdampt de alcohol. 

TIP van Rudolph:  Door de wodka rechtstreeks in de glaasjes te schenken blijft de glühwein zelf alcoholvrij. Hierdoor kunnen de kinderen de glühwein ook gewoon drinken.

Wil je de rest van de recepten van 24Kitchen Feestdagen met Rudolph zien? Check snel dit handige overzicht > BEKIJK

Kerst brengt altijd veel stress met zich mee, vooral het kerstdiner zorgt voor klotsende oksels. Dit jaar biedt Rudolph de oplossing zodat jij optimaal kan genieten van de komende feestdagen.

 

Feestdagen met Rudolph

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.