De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Zomerse Watermeloenwok uit Wokking Lekker

Schil de watermeloen en snijd het vruchtvlees in blokjes van circa 3,5 centimeter.

Snijd de komkommer in de lengte door midden, snijd elke helft in lange parten.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Zomerse Watermeloenwok uit Wokking Lekker

Bereidingswijze

Meer wokking lekkere? Bestel dan nu Danny's nieuwste boek Wokking Lekker!

Schil de watermeloen en snijd het vruchtvlees in blokjes van circa 3,5 centimeter.

Snijd de komkommer in de lengte door midden, snijd elke helft in lange parten. Snijd de parten in schuine stukken van circa 4 centimeter. 

Verhit een scheut arachideolie in de wok en bak de komkommer en watermeloen circa 4 minuten tot ze beginnen te kleuren. Bus af met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met zout en peper. 

Verbrokkel de zachte geitenkaas over de wokschotel, bestrooi met de cashewnoten, besprenkel met de honing en garneer met takjes dragon. 

Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.