Zoetzure rammenassalade
- Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes.
- Breng in een pan het water, de gembersiroop, witte wijnazijn en de rode peper aan de kook.
- Schil en snijd de rammenas in reepjes.
- Snijd de bosui in grove ringen.
- Snijd de komkommer in blokjes.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen.
- Kook de rammenas, komkommer en de paprika circa 5 minuten in het vocht in de pan en voeg de bosui toe. Roer door elkaar en giet af.
- Snijd de little gem in reepjes.
- Meng in een grote kom de gemarineerde groente en de little gem.
- Knip/snijd de tuinkers los.
Turks brood
- Verwarm een grillpan voor.
- Snijd het brood in repen. Besprenkel het brood met olijfolie en gril het brood in de grillpan om en om in circa 4 minuten goudbruin en krokant.
Serveren
Verdeel de zoetzure
rammenassalade over borden. Verdeel de zalm over de zoetzure
rammenassalade en strooi er de tuinkers over. Serveer met de gegrilde
broodrepen.
0 reacties