Zoetzure koolsalade
- Verwijder de buitenste bladeren van de witte kool en snijd de kool in dunne reepjes.
- Breng de azijn met de suiker en rozijnen aan de kook en laat circa 3 minuten koken.
- Halveer de cherrytomaten en de olijven.
- Meng in een kom de warme azijn, cherrytomaten, olijven en de witte kool. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Shoarma
- Snijd de schnitzels in dunne reepjes. Meng de shoarmakruiden en een scheut olie door het vlees.
- Verhit een scheut olie in een koekenpan. Bak de shoarma in circa 10 minuten op middelhoog vuur goudbruin en gaar.
Peterselie-knoflooksaus
- Pluk en hak de peterselie fijn.
- Pel en hak de knoflook fijn.
- Meng de yoghurt met de knoflook en de peterselie. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper.
Serveren
- Snijd het brood in gelijke stukken.
0 reacties