Stap 1:
Verwarm de oven voor op 180 °C (hetelucht).
Stap 2:
Klop in een grote kom de eieren en suiker heel luchtig. Voeg de melk, vanille-extract en olie toe en mix goed door elkaar.
Stap 3:
Zeef in een andere kom de bloem en het bakpoeder. Spatel dit bloem-mengsel in delen door het ei-melkmengsel. Verdeel dit beslag over 2 schone kommen. Zet één opzij. Spatel door de andere kom het cacaopoeder.
Stap 4:
Bekleed je bakvorm met bakpapier en vet royaal in. Giet om en om een beetje van het naturel en cacaobeslag in de vorm. Wil je dit extra netjes doen? Gebruik dan twee spuitzakken om het beslag in de vorm te spuiten. Zet in de oven en bak voor ongeveer 50 minuten.
Stap 5:
Haal zodra de cake gaar is direct de zijkant los. Leg de cake op een taartrooster om af te koelen. Bestrooi daarna eventueel nog met poedersuiker.
Meld je aan en praat mee