Stappenplan
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snijd een bosje dille fijn, pers de knoflook uit en meng dit samen met 1 el olijfolie, peper en zout in een kommetje. Voeg rasp en sap van een halve citroen toe.
-
Leg de zalmfilets in een ingevette ovenschaal. Bestrijk de zalm met de citroen-dillemarinade en bak 8 tot 10 minuten in de oven totdat de zalm gaar is.
-
Halveer de krielaardappelen en kook ze in een ruime pan water in 12 tot 15 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook ze de laatste 10 minuten met de krielaardappelen mee.
-
Meng in een ruime saladekom de mosterd, dragon, 1 el olijfolie en balsamico-azijn tot een dressing.
-
Giet de sperziebonen en krieltjes af en roer ze door de dressing.
-
Halveer de zalmfilets en serveer met de gemarineerde krieltjes en sperziebonen.
1 reactie
Misschien handiger om het gewicht te vermelden.