Wrap it met fijngehakt

13
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Verwarm de oven voor op 200 ºC

Wrap it

  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
  • Snijd de uiteindes van de sperziebonen en halveer de bonen. Kook de sperziebonen in circa 4 minuten beetgaar.
  • Verhit een scheutje margarine in een pan en bak het gehakt in circa 5 minuten gaar.
  • Giet de maïskorrels af.
  • Schil de ananas, verwijder de harde kern en snijd de ananas in blokjes.
  • Voeg de sperziebonen, maïskorrels en ananas toe en bak circa 2 minuten. Breng het geheel op smaak met een beetje zout en peper.
  • Snijd de bieslook fijn. Meng in een kom de bieslook met de crème fraîche en besmeer hiermee de wraps.
  • Verdeel het gehaktmengsel over de wraps en rol ze op. Strooi de kaas erover en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de wraps in de oven in circa 8 minuten goudbruin en krokant.

Guacamole

  • Snijd de tomaat in blokjes.
  • Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in een kom en prak fijn.
  • Meng de crème fraîche en tomaat door de avocado.
  • Halveer de limoen. Breng de guacamole op smaak met het sap van de limoen.

Serveren

  • Halveer de wraps en verdeel over de borden. Serveer met een goede schep guacamole.

Ingredienten

4
Personen

Wrap it met fijngehakt

  • 250 g sperziebonen
  • plantaardige margarine (soja)
  • 150 g maïskorrels
  • 0.5 ananas
  • 360 g gehakt van Soja
  • 100 ml crème fraîche
  • 1 bosje bieslook
  • 8 tortilla wraps
  • 150 g geraspte kaas

Guacamole

  • 1 trostomaat
  • 2 rijpe avocado's
  • 25 ml crème fraîche
  • 1 limoen
Geef je waardering
13